Kvalitet og løsninger siden 1911 | Leverandør av beslag, verktøy og maskineri til glass Logg inn Kontakt oss
Untitled Document Personvernerklæring
Per Mordt AS ved teknisk sjef er ansvarlig for vår behandling av personopplysninger i henhold til gjeldende lover.

Ved kjøp og bestilling
Alle opplysninger som innhentes ved bestilling av produkter lagres i vårt system. Data som lagres er navn, adresse, post nummer og e-post adresse(i noen tilfeller også telefonnummer). Dette er nødvendig for at vi skal kunne levere ønsket produkt. Vi er videre pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgifthåndtering. All data skal slettes etter 10 år.

Levering av varer
Vi samarbeider med ulike transportselskap for transport av bestilte varer. I den forbindelse utleverer vi personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg: navn, adresse, og fysisk postadresse. Kortbetaling Ved betaling på betalingsterminal i butikk vil vi lagre ordre detaljer som navn, adresse og postnummer. Betalingen gjennomføres av vår bankforbindelse som får de opplysninger som trengs.

Nettside
Vi lagrer ingen data ved normal bruk av våre hjemmesider. Dersom du bruker vårt kontakt skjema så vil vi kun lagre dine data dersom det fører til et salg. Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i alle personopplysninger som vi har registrert på deg. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser. Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, kan du klage til Datatilsynet. Når du benytter deg av våre tjenester eller besøker permordt.no, aksepterer du samtidig at opplysningene dine blir brukt i samsvar med våre retningslinjer.